Gespot: voetgangerskaarten op Brusselse bushokjes

25.10.2016

 

Te voet onderweg in Brussel en geen kaart bij de hand? Dan is er een oplossing in zicht. In opdracht van Brussel Mobiliteit ontwerpen Traject, Daddy Kate en Trage Wegen voetgangerskaarten die op de achterkant van 100 bushokjes in Evere, Jette en Anderlecht zullen aangebracht worden. 

 

De kaart toont alle straten en trage wegen in een omtrek van 8 minuten wandelafstand van het bushokje.

 

Op dit moment is het project in zijn testfase: drie verschillende versies van de voetgangserskaart worden getest op de achterkant van drie bushokjes in de pilootgemeenten. De suggesties van passanten worden verzameld in een enquête. Aan de hand van die opmerkingen maken we een definitief ontwerp. In het voorjaar van 2017 worden de voetgangerskaarten op 100 bushokjes aangebracht.

 

Meer info over het project vind je op www.stapas.be.

 

Please reload

RECENT
Please reload

 pour // voor  

2019 - info@stapas.be

  • Facebook - Black Circle