WEEK VAN DE VRIJWILLIGER // SEMAINE DU BENEVOLAT

09.03.2017

-- texte en français ci-dessous --

 

 

 

Beste vrijwilliger,

 

Tijdens deze week bedanken wij welgemeend onze vrijwilligers voor hun inzet. Verschillende vrijwilligers zijn bij onze projecten betrokken en in het bijzonder het STAPAS project. Omdat ze in onze werking geloven en hun steentje willen bijdragen aan het verbeteren van onze leefomgeving. Dat betekent heel veel voor ons!

 

De resultaten van hun bijdrage zijn vandaag zichtbaar: de inventaris en kartering van alle trage wegen in Brussel is onlangs afgerond. Dankzij de onmisbare hulp van tal van vrijwilligers! We benadrukken het graag: ‘BEDANKT’ daarvoor!

Die Brusselse inventaris vormt de basis voor de ontwikkeling van een wandelatlas en applicatie, waaraan wij momenteel sleutelen. Alle vrijwilligers kunnen uiteraard rekenen op een exemplaar!

 

//

 

Cher bénévole,

 

Pendant cette semaine, on est content de remercier nos bénévoles pour leur engagement au sein de Trage Wegen et dans le cadre du projet STAPAS en particulier. Plusieurs bénévoles s’investissent dans nos projets et contribuent ainsi à un meilleur cadre de vie pour nous tous. Nous apprécions beaucoup leur contribution!

 

Grâce à l’aide volontaire de nombreux gens, l’inventaire et la cartographie de tous les sentiers à Bruxelles ont été achevés récemment. Il importe de le souligner: merci à tous et à toutes pour le soutien!

Cet inventaire constitue la base pour le développement d’un atlas et d’une application autour de la marche à Bruxelles. Bien évidemment, tous les bénévoles vont recevoir leur exemplaire personnel !

 

Please reload

RECENT
Please reload

 pour // voor  

2019 - info@stapas.be

  • Facebook - Black Circle