PERSVOORSTELLING be walking be.Brussels

31.08.2017

Afgelopen donderdag stelde Minister Pascal Smet de 3 voetgangerstools van be walking be.Brussels voor tijdens een persconferentie aan het station van Jette. Na de feestelijke onthulling van een grote voetgangerskaart gingen we op pad langs enkele verrassende trage wegen.

 

In het Brussels Hoofdstedelijk Gewest inventariseerden we samen met onze vrijwilligers 800 km aan paadjes, doorsteken en wegen enkel bestemd voor voetgangers. Dat is een schat aan wandelplezier waar elke voetganger in Brussel moet van kunnen profiteren! De wandelapp, een gedrukte pocketatlas en bushokjeskaarten maken deze info beschikbaar voor iedereen en doen goesting krijgen om er te voet op uit te trekken.

 

De app kan je hier downloaden >>> be walking be.Brussels. Een atlas kan je aanvragen bij Brussel Mobiliteit op volgend adres >>> mobiliteit@gob.brussels of via volgend telefoonnr >>> 0800/94.001

 

 

 

 

 

Please reload

RECENT
Please reload

 pour // voor  

2019 - info@stapas.be

  • Facebook - Black Circle