$ 1 WBC-woensdagen zijn terug bij Carl’s Jr.!

carls jr-logo

Mijn wens kwam uit. Afgelopen zomer had Carl’s Jr. een waanzinnige promotie, waarbij hij elke woensdag tot en met juli $ 1 Western Bacon Cheeseburgers aanbood. Nou, mijn lokale locatie in Arizona biedt ze weer aan. Ik verwacht dat deze deal opnieuw tot juli loopt.

Carl’s maakt momenteel reclame voor de WBC en hun nieuwe Western Fries met “westerse bacon cheeseburger kruiden”, dus de deal komt op het juiste moment. Ik zal het vandaag bekijken, maar als het loopt zoals vorig jaar, verwacht dan een limiet van 4 hamburgers per aankoop.

EDIT: Mijn lokale Carl’s Jr. heeft bevestigd dat deze deal tot en met de derde woensdag van juli loopt.

De post $ 1 WBC-woensdagen zijn terug bij Carl’s Jr.! verscheen eerst op Fastfoodbron.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Stapas.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart