Hoe schattig is Del Barko?!

del barko

Ik kreeg net deze advertentie in mijn e-mail van Del Taco, die samenwerkte met Naked Dog Bistro in Laguna Beach, CA om alle natuurlijke hondensnoepjes te maken die binnenkort te koop zullen zijn in de Del Taco-webwinkel.

Ik ben lange tijd een voorstander geweest van het voeren van fastfood aan honden, en mijn overleden geweldige pup Logan hield vooral van Del Taco-taco’s (zonder de schaal). Ik geloof dat hij meer dan 16 jaar heeft geleefd, deels vanwege dit dieet en ik volledig onderschrijven deze stap naar meer eenheid tussen de mensen- en hondenwereld.

logan del taco

De post Hoe schattig is Del Barko?! verscheen eerst op Fastfoodbron.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Stapas.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart