McDonald’s mobiele app-recensie »

mcdonalds mobiele app

De mobiele app van McDonald’s werkt redelijk goed en heeft veel functies die uniek zijn voor deze megaketen. Naast de vereiste specials en locator is er niet alleen de mogelijkheid om eten te bestellen, maar ook om uw aankomst in het restaurant te volgen voor bezorging aan de autozijde (als uw plaatselijke winkel zo is uitgerust). Voor meer informatie over onze ervaring met de mobiele McDonald’s-app , Lees verder.

Inschrijving

Aanmelden voor de McDonald’s-app is vereist om de app te gebruiken. U kunt zich aanmelden met een e-mailadres of door uw sociale media-accounts te gebruiken. Hoe dan ook, aanmelden is relatief snel en pijnloos. Eenmaal ingeschreven, kunt u een creditcard opslaan en andere basisvoorkeuren instellen voor bestellingen, enz.

Aanbiedingen

Na het inloggen op de app, presenteert het startscherm af en toe een promo, maar de knop Bekijk alle deals is direct beschikbaar en mijn meest gebruikte functie. Als u door de lijst met 6-10 deals bladert, zijn er vaak enkele fatsoenlijke waarden te krijgen. BOGO-broodjes waren vorig jaar alomtegenwoordig. Onlangs is McDonald’s echter begonnen met het bezuinigen op het tweede item met deals als “Koop een broodje, krijg een ander voor $ 0,25” of het nog belachelijkere “Koop een broodje ontbijt, haal de tweede voor $ 0,01.” Ernstig? Een cent? Niet cool, McDonald’s, en ik hoef geen cent te verdienen voordat ik zelfs maar in het restaurant ben.

mcdonalds mobiele app mcdonalds mobiele app

Bestellen

Een bestelling plaatsen in de app is vrij eenvoudig. U kunt bladeren door de typische menucategorieën, en er zijn af en toe alleen-app-aanbiedingen die beter zijn dan wat u zou betalen als u gewoon bij de drive-thru of balie bestelt. Aanpassingen zijn toegestaan, inclusief aanpassingen aan de specerijen, wat op prijs wordt gesteld. De app vertelt je zelfs wat het toevoegen van je item in termen van calorieën zal zijn. Mooi hoor.

U kunt uw favoriete etenswaren opslaan om de volgende keer gemakkelijk terug te vinden.

mcdonalds mobiele app

Algemene bruikbaarheid

Ik heb ontdekt dat eerdere versies van de app me onvrijwillig hebben uitgelogd. Dit was behoorlijk frustrerend toen ik in de auto zat en een snelle bestelling wilde plaatsen. Door buiten de winkel te parkeren en tijd te verspillen met inloggen om mijn bestelling te plaatsen, vroeg ik me af waarom ik het gedoe niet gewoon oversloeg en naar binnen ging. Het is nu veel beter, dus wat er ook veranderd is, wordt gewaardeerd.

Over het algemeen is de mobiele app van McDonald’s een van mijn favorieten en ik kijk soms naar de aanbiedingen als ik bedenk wat ik ga lunchen. Een pluim voor de Golden Arches voor het krijgen in mijn hoofd.

Overzicht

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Stapas.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart